Tekstborden en bewegwijzering voor landgoederen en natuurgebieden. Hoogwaardig, duurzaam en ingetogen.

Ingetogen en duurzame tekstborden

assortiment tekstborden voor landgoederen en natuurgebieden

Goede borden en bewegwijzering geven gebruikers duiding over wat nu wel en wat nu niet is toegestaan in de natuur. Mountainbikers, wandelaars, hondenliefhebbers, rustzoekers, vogelaars ... iedereen heeft zijn eigen behoeftes en om te zorgen dat deze niet met elkaar botsen is een goede bewegwijzering of bebording een oplossing.

Groene aluminium tekstborden zijn een uitstekende keuze voor landgoederen en natuurgebieden. Deze tekstborden hebben een klassiek wit frame rond de witte tekst en een donkergroene achtergrondkleur. Hierdoor gaan ze mooi op in de natuurlijke omgeving.

tekstbord natuurgebied geen toegang tekstbord rustgebied niet betreden groen tekstbord hek sluiten

Duidelijk en professioneel

groen tekstbord eigen weg

Duidelijke bewegwijzering zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de juiste locaties kunnen vinden. Het kan ook bijdragen aan de professionele uitstraling van de faciliteit en het verhogen van de veiligheid voor mens en dier.

Daarom is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige borden die bestand zijn tegen de buitenomstandigheden en de tand des tijds.

De focus ligt niet in het maken van schreeuwerige verbodsborden, die zien we al genoeg buiten de natuur, maar op bescheiden en ingetogen borden en bewegwijzering die toch duidelijk zijn met respect voor de natuurlijke omgeving.

 

Materiaal en ontwerp

groen tekstbord met groene eindkap

Deze borden zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en zijn gemaakt om lang mee te gaan.

De borden hebben een duidelijk lettertype en de tekst kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het landgoed of natuurgebied. De standaardkleur voor de tekst is wit.

Tekstborden aanpassen

maatwerk openstellingsborden en tekstborden

De tekstborden kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van een landgoed of natuurgebied. Bijvoorbeeld aangepaste bewegwijzering om bezoekers en klanten over het hele gebied te leiden.

Door duidelijke en beknopte taal te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat iedereen gemakkelijk zijn weg kan vinden.

Op maat gemaakte bewegwijzering kan er ook toe bijdragen dat de faciliteit een professionelere en verzorgdere uitstraling krijgt, wat vooral belangrijk kan zijn voor het aantrekken van nieuwe klanten.

 

Ontwerp en lettertype

aangepast ontwerp tekstbord doodlopend wandelpad

Bij het ontwerpen van tekstborden is het essentieel om het juiste lettertype en formaat te kiezen voor maximale zichtbaarheid. Het lettertype moet vanaf een afstand gemakkelijk te lezen zijn en het formaat moet groot genoeg zijn om vanaf een afstand zichtbaar te zijn.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid informatie die op het bord moet worden vermeld en ervoor te zorgen dat het lettertype en de grootte geschikt zijn voor de hoeveelheid tekst.

Een duidelijke en beknopte boodschap zal effectiever zijn in het trekken van de aandacht en het overbrengen van de beoogde boodschap.

 

Toevoegen van logo’s en afbeeldingen

maatwerk borden

Ook kan het toevoegen van afbeeldingen en logo's aan de tekstborden kunnen de effectiviteit ervan vergroten.

Bij het toevoegen van afbeeldingen of logo’s is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze van hoge kwaliteit zijn en relevant zijn voor de beoogde boodschap.

Het opnemen van te veel afbeeldingen of logo's kan overweldigend zijn en afbreuk doen aan de beoogde boodschap, dus het is belangrijk om een ​​evenwicht te vinden.

 

Plaatsing

groen-tekstbord priveterrein met groene eindkapjes

Een juiste plaatsing van de tekstborden is cruciaal voor maximale zichtbaarheid. Het bord moet worden geplaatst op een plek die goed zichtbaar en toegankelijk is voor het beoogde publiek. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de plaatingshoogte van het bord, de plaatsingshoek en de omgeving.

Een bord dat wordt belemmerd door bomen of andere objecten zal niet effectief de aandacht trekken. Door goed na te denken over de plaatsing van het bord kan de beoogde boodschap effectief worden overgebracht naar de doelgroep.

 

Borden met veiligheidsinformatie

veiligheidsborden

Naast bewegwijzering kunnen tekstborden ook worden gebruikt om belangrijke veiligheids- en instructie-informatie weer te geven.

Deze borden kunnen worden gebruikt om regels, voorschriften en veiligheidsrichtlijnen aan wandelaars, fietsers, ruiters en andere bezoekers te communiceren.

Door duidelijke typografie te gebruiken is deze informatie gemakkelijk zichtbaar en toegankelijk voor iedereen die deze nodig heeft. Dit kan bijdragen aan het creëren van een veiligere omgeving voor iedereen die het landgoed of natuurgebied bezoekt.

Samengevat zijn deze borden duurzaam, weerbestendig en passen mooi in de natuurlijke omgeving.

Door te investeren in hoogwaardige bewegwijzering, kunnen landgoederen en natuurgebieden een professionele uitstraling creëren, de veiligheid verhogen en het navigeren voor de verschillende bezoekers duidelijker maken.