Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.

Betalen en betaalgegevens.


Countrysigns
Knab 256 789 576
IBAN NL69 KNAB 0256 7895 76
BIC code KNABNL2H

Kvknr. 30155658
BTW-nummer: NL001940163B61BetaalmethodesBetaal vooraf met:
  Geen extra kosten  iDealiDeal
  Geen extra kostencreditcardCreditcard
  Geen extra kostenoverschrijvingVooraf betalen (Bankoverschrijving)        

Betaal achteraf met:
  Geen extra kosten  op rekeningOp rekening (na registratie en toetsing)    Onze prijzen & producten  Alle prijzen van onze producten op deze website zijn inclusief BTW.
  Alle prijzen van onze standaard producten in de webshop zijn inclusief verzendkosten.
  Wij rekenen geen toeslagen of extra kosten.
  Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.
  Zodra er een prijsaanpassing is, wordt deze zo snel mogelijk aangepast in de webwinkel.
  Onze producten worden doorlopend verbeterd. Afbeeldingen en specificaties worden zo snel mogelijk aangepast in de webwinkel, maar kunnen daarom soms afwijken van de werkelijkheid.
  Op al onze leveringen zijn onze Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.Onlinebetaling is niet gelukt?De iDeal betaling is niet gelukt, wat moet ik doen?
Als de betaling door een storing niet is gelukt, kunt u het bedrag zelf via internetbankieren overmaken. De betalingsgegevens staan in de bevestigingse-mail die u heeft gekregen. Vergeet u niet uw bestelnummer te vermelden?

De MisterCash betaling is niet gelukt, wat moet ik doen?
Als de betaling door een storing niet is gelukt, kunt u het bedrag zelf via internetbankieren overmaken. De betalingsgegevens staan in de bevestigingse-mail die u heeft gekregen. Vergeet u niet uw bestelnummer te vermelden?Is deze pagina niet duidelijk?Wij doen ons best de informatie op deze pagina zo duidelijk mogelijk voor u te maken. Heeft u een verbeterpunt of advies voor deze pagina?
Laat het ons weten met deze e-mail.Heeft u toch nog een klacht of geschil?Klik hier naar het formulier voor het Europese onlineplatform voor geschilbeslechting