Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.

Borden en bewegwijzering voor landgoederen en natuurgebieden, degelijk, duurzaam en ingetogen.

Gebruik

Het is altijd fijn om te zien dat zoveel mensen graag wandelen en opengestelde particuliere terreinen bezoeken om te genieten van de werkelijk prachtige natuur en culturele landschappen en rijkdommen die ze bieden.

Veel gebruikers hebben ook behoefte aan duiding over wat nu wel en wat nu niet is toegestaan. Mountainbikers, wandelaars, hondenliefhebbers, rustzoekers, vogelaars, ... iedereen heeft zijn eigen behoeftes en om te zorgen dat deze niet met elkaar botsen is een goede bewegwijzering of bebording een oplossing.

Mijn focus ligt daarom niet in het maken van schreeuwerige verbodsborden, die zien we al genoeg buiten de natuur, maar op bescheiden en ingetogen borden en bewegwijzering die toch duidelijk is met respect voor de natuurlijke omgeving.

 

maatwerk borden

maatwerk bord opengesteld

Materiaal en garantie

De borden en bewegwijzering zijn gemaakt van duurzaam en recyclebaar aluminium met een PVC-vrije kunststof kern. Dit materiaal is makkelijk te monteren door schroeven of lijmen. De borden verkleuren niet, trekken niet krom, scheuren niet en breken niet. Daarom geef ik je met vol vertrouwen 7 jaar garantie bij normaal buitengebruik.

Productie en kwaliteit

De eerste series borden maakte ik al 15 jaar geleden, toen nog voor mijn relame- en beletteringsstudio. Deze borden kom ik nog regelmatig tegen als ik ergens een wandeling maak. Zo leuk om te zien dat wat je zelf bedacht hebt, zelf het productieproces opgezet hebt, zelf geproduceerd hebt en zelf verkocht hebt, nog steeds goed is en voldoet. Dat geeft echt een voldaan gevoel en maakt ook dat ik echt helemaal volledig achter mijn product sta en in de kwaliteit geloof.

Doelstelling

Het doel is om borden en bewegwijzering te maken die wel duidelijk zijn maar ook opgaan in de natuurlijke omgeving. Je wilt immers geen schreeuwerige borden maar borden die de natuurlijke omgeving respecteren.

Duurzaam

Hierbij zoeken we constant naar nieuwe materialen die minder millieubelastend zijn, en zoeken we constant naar manieren deze zo millieuvriendelijk mogelijk te produceren. Zo gebruiken we inmiddels 80% zelf opgewekte stroom en zijn de borden gemaakt van recyclebare materialen.

 

pv paneel

Wat onze klanten zeggen ...

We hebben meermaals goede adviezen ontvangen. De totale leveranciers-betrouwbaarheid scoort vooral hoog vanwege het geringe orderbedrag, de korte levertijd en de hoge uitlevergraad.


Ad Geerts - Agri Bouwmarkt Berlicum

Wat hebben we landgoederen en natuurgebieden te bieden?

Maatwerkborden

maatwerk opengesteldbord

maatwerk opengesteldbord

 

Voor landgoederen en natuurgebieden bied ik uitgebreide maatwerkoplossingen voor borden en bewegwijzering.

Dit varieert van een compleet eigen stijl borden in je eigen huisstijl, tot bijvoorbeeld het toevoegen van alleen een landgoednaam op de standaard opengesteldborden.

In de afgelopen jaren heb ik tal van maatwerkborden geleverd. Van 'Pas op vallend hout' tot aan 'Pas op agressieve roofvogel'.

Website met uitgebreid standaard assortiment

leverancierswebsite

 

Naast de maatwerk borden hebben we een uitgebreid standaard aanbod met borden en bewegwijzering speciaal voor landgoederen en natuurgebieden. Deze borden heb ik op voorraad en kunnen snel geleverd worden.

Gratis verzending maatwerkborden

gratis verzending

 

Voor maatwerkborden, borden met eigen tekst of logo of aangepast ontwerp, is de verzending gratis door heel Nederland.

Overtuigd?

visitekaartje

 

Ben je overtuigd of wil je meer informatie?

Bel mij even of stuur mij een e-mail.

Ik hoor je graag!

Wat onze klanten zeggen ...

Countrysigns is voor ons een prettige leverancier, levert snel en betrouwbaar. Ook maatwerk-borden worden snel geleverd.


Barbara Lubbersen - Welkoop Barneveld

Over mij

Na 15 jaar een reclame- en beletteringsstudio te hebben gehad en talloze bedrijven te hebben geholpen met reclameuitingen, merkte ik dat ik de 'groene bedrijven' en 'groene winkels' (laat ik ze maar zo noemen) zo prettig vond om mee te werken.

Regelmatig kwamen er Landgoedeigenaren, rentmeesters, onderhoudsdiensten van natuurgebieden met vragen over borden en bewegwijzering voorbij. Voor mij als natuurliefhebber en wandelaar is het heerlijk om in dit veld te mogen werken.

Dit is waarom ik heb besloten mij volledig te richten op het assortiment van CountrySigns.

Ik zie uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Martijn Slot

 

profielfoto