Hoogwaardige groene aluminium parkeerborden, duurzaam, weerbestendig en kleurecht.

Groene aluminium parkeerborden

assortiment parkeerborden

De parkeerborden zijn hoogwaardig en bestand tegen de buitenomstandigheden en de tand des tijds. Ze zijn gemaakt van duurzaam en recyclebaar aluminium met een kunststof kern.

Door deze samenstelling zijn de parkeerborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor parkeerborden. De bedrukte zijde is gelamineerd en vervagen daardoor niet.

De parkeerborden zijn zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

groen parkeerbord met eigen huisnummer

 

Ontwerp en plaatsing

Bij het ontwerpen en plaatsen van parkeerborden is het essentieel om het juiste lettertype en formaat te kiezen voor maximale zichtbaarheid.

Het lettertype moet vanaf een afstand gemakkelijk te lezen zijn en het formaat moet groot genoeg zijn om vanaf een afstand zichtbaar te zijn.

Een juiste plaatsing van de parkeerborden is cruciaal voor maximale zichtbaarheid. Het parkeerbord moet worden geplaatst op een plek die goed zichtbaar en toegankelijk is voor het beoogde publiek.

Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de plaatingshoogte van het bord, de plaatsingshoek en de omgeving. Een bord dat wordt belemmerd door struiken of andere objecten zal niet effectief de aandacht trekken.

groene parkeerborden met groene eindkapjes

Door goed na te denken over de plaatsing van het bord kan de beoogde boodschap effectief worden overgebracht naar de doelgroep.

 

Duurzaam en weerbestendig

De parkeerborden zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en zijn gemaakt om zelfs de zwaarste buitenomstandigheden te weerstaan.

De borden hebben een duidelijk lettertype en de tekst kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften. De standaardkleur voor de tekst is wit.

Parkeerborden met eigen tekst of kenteken

groene parkeerborden met pijlen en aangepaste tekst

Naast het assortiment standaard parkeerborden maken we ook parkeerborden met een aangepaste tekst of kenteken. Het is belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid tekst die op het parkeerbord moet worden vermeld en ervoor te zorgen dat het lettertype en de grootte geschikt zijn voor de hoeveelheid tekst.

Een bord dat wordt belemmerd door struiken of andere objecten zal niet effectief de aandacht trekken. Door goed na te denken over de plaatsing van het bord kan de beoogde boodschap effectief worden overgebracht naar de doelgroep.

Een duidelijke en beknopte boodschap zal effectiever zijn in het trekken van de aandacht en het overbrengen van de beoogde boodschap.

 

Parkeerborden met pijlen

Daarnaast zijn er parkeerborden toegevoegd met verschillende richtingspijlen en parkeerborden waarop je richtingspijlen en je eigen tekst kunt combineren. Duidelijke parkeerborden zorgen ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de juiste parkeerlocaties kunnen vinden. Het kan ook bijdragen aan de professionele uitstraling van de faciliteit en het verhogen van de veiligheid. Daarom is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige borden die bestand zijn tegen de buitenomstandigheden en de tand des tijds.

 

Montage en bevestiging

schroefset met groene eindkapjes

Voor de plaatsing en bevestiging van de aluminium parkeerborden hebben we verschillende montagemiddelen.

Montage met gekleurde afwerkkapjes voegen niet alleen een esthetisch element toe, maar zorgen er ook voor dat de schroeven stevig op hun plaats blijven. We hebben gekleurde eindkapjes voor groene, witte, rode, blauwe en gele borden.

Bekijk op de uitgebreide informatiepagina de verschillende mogelijkheden.

blauw tekstbord met blauwe eindkapjes rood tekstbord met rode eindkapjes wit tekstbord met witte eindkapjes

Doelstelling

Het doel is om parkeerborden en bewegwijzering te maken die wel duidelijk zijn maar ook opgaan in de natuurlijke omgeving. Je wilt immers geen schreeuwerige borden maar borden die de natuurlijke omgeving respecteren.


Martijn Slot - CountrySigns