Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Groen aluminium waakbord Schipperke 1Groen aluminium waakbord Schipperke 2Groen aluminium waakbord Schipperke 3Groen aluminium waakbord Schipperke 4Groen aluminium waakbord Schipperke 5Groen aluminium waakbord Schipperke 6Groen aluminium waakbord Schipperke 7Groen aluminium waakbord Schipperke 8Groen aluminium waakbord Schipperke 9Groen aluminium waakbord Schipperke 10Groen aluminium waakbord Schipperke 11Groen aluminium waakbord Schipperke 12Groen aluminium waakbord Schipperke 13
Robuust groen aluminium waakbord met een Schipperke. Dit waakbord is krasvast gelamineerd en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het waakbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de waakborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor waakborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de waakborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Je bevestigt je waakbord eenvoudig met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het waakbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Voor de bevestiging op een vlakke of gladde ondergrond binnenshuis kies je voor tweezijdige kleefstrips.

Verpakkingen voor wederverkopers
De waakborden zijn verpakt in een helder transparante headerbag met euroslot. Kant en klaar om zo in de winkel te verkopen. Ideaal om te hangen in een winkelstelling of op een legplank te leggen.

Kies hier je bevestiging

Aantal