Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 1Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 2Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 3Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 4Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 5Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 6Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 7Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 8Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 9Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 10Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 11Groen tekstbord met eigen tekst en pijl links om 12
Robuust groen aluminium tekstbord met eigen tekst en pijl links om. Dit tekstbord is krasvast gelamineerd en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het tekstbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de tekstborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor tekstborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de tekstborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Je bevestigt je tekstbord eenvoudig met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het tekstbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Voor de bevestiging op een vlakke of gladde ondergrond binnenshuis kies je voor tweezijdige kleefstrips.

Verpakkingen voor wederverkopers
De borden zijn verpakt in een helder transparante headerbag met euroslot. Kant en klaar om zo in de winkel te verkopen. Ideaal om te hangen in een winkelstelling of op een legplank te leggen.

Type hier je tekst

Kies hier je bevestiging

Aantal