Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 1Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 2Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 3Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 4Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 5Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 6Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 7Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 8Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 9Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 10Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 11Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 12Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 13Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 14Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 15Groen tekstbord Broedgebied - geen toegang 16
Robuust groen aluminium tekstbord met de tekst Broedgebied - geen toegang. Dit tekstbord is krasvast gelamineerd en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het tekstbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de tekstborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor tekstborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de tekstborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Je bevestigt je tekstbord eenvoudig met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het tekstbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Voor de bevestiging op een vlakke of gladde ondergrond binnenshuis kies je voor tweezijdige kleefstrips.

Verpakkingen voor wederverkopers
De borden zijn verpakt in een helder transparante headerbag met euroslot. Kant en klaar om zo in de winkel te verkopen. Ideaal om te hangen in een winkelstelling of op een legplank te leggen.

Kies hier je bevestiging

Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
tekst
wit
ondergrond
groen
materiaal
aluminium (kunststof kern)
dikte
3 mm
afmeting
115 x 345 mm (11,5 x 34,5 cm)
merk
CountrySigns
Hoe maak je een bord vast ?