Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Groen Openstellingsbord - groot 1Groen Openstellingsbord - groot 2Groen Openstellingsbord - groot 3Groen Openstellingsbord - groot 4
Rustiek groen aluminium bord Opengesteld uit de serie Estate. De borden zijn full-color bedrukt, gelamineerd en kleurecht voor een lange levensduur voor zowel binnen als buiten.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het tekstbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de tekstborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor tekstborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de tekstborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Monteer de borden op ruwe ondergronden met onze schroefsets. Voor het gebruik van de schroefsets moet u in de borden nog wel zelf de gaatjes boren. Monteer de borden op vlakke ondergronden met onze tweezijdige kleefstrips. Maak uw keuze met onze montageinstruktie.
Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
tekst
wit
ondergrond
groen
materiaal
aluminium (kunststof kern)
dikte
3 mm
afmeting
345 x 270 mm (34,5 x 27 cm)
merk
CountrySigns