Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Bord met Brandweer opstelplaats 1Bord met Brandweer opstelplaats 2Bord met Brandweer opstelplaats 3Bord met Brandweer opstelplaats 4Bord met Brandweer opstelplaats 5Bord met Brandweer opstelplaats 6
Duidelijk aluminium bord met een rood met witte ondergrond en zwarte opdruk Brandweer opstelplaats.

Materiaal en eigenschappen
Het tekstbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de tekstborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor tekstborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de tekstborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Je bevestigt je bord eenvoudig met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het tekstbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Voor de bevestiging op een vlakke of gladde ondergrond binnenshuis kies je voor tweezijdige kleefstrips.

Kies hier je bevestiging

Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
Tekst
zwart
Ondergrond
rood - wit
Materiaal
aluminium (kunststof kern)
dikte
3 mm
afmeting
150 x 200 mm (15 x 20 cm)
merk
CountrySigns
Hoe maak je een bord vast ?