Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 1Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 2Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 3Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 4Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 5Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 6Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 7Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 8Wit tekstbord met eigen tekst en pijl naar links 9
Robuust wit aluminium tekstbord met eigen tekst en pijl naar links. Dit tekstbord is krasvast gelamineerd en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het tekstbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de tekstborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor tekstborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de tekstborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Je bevestigt je tekstbord eenvoudig met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het tekstbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Voor de bevestiging op een vlakke of gladde ondergrond binnenshuis kies je voor tweezijdige kleefstrips.

Type hier je tekst

Kies hier je bevestiging

Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
tekst
zwart
ondergrond
wit
materiaal
aluminium (kunststof kern)
dikte
3 mm
afmeting
115 x 345 mm (11,5 x 34,5 cm)
merk
CountrySigns
Hoe maak je een bord vast ?