Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Wit parkeerbord met pijl naar links 1Wit parkeerbord met pijl naar links 2Wit parkeerbord met pijl naar links 3Wit parkeerbord met pijl naar links 4Wit parkeerbord met pijl naar links 5Wit parkeerbord met pijl naar links 6Wit parkeerbord met pijl naar links 7
Robuust wit aluminium parkeerbord met zwarte pijl naar links. Dit parkeerbordbord is krasvast gelamineerd en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet en is geschikt voor buitengebruik.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het parkeerbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de parkeerborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor parkeerborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de parkeerborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Je bevestigt je parkeerbord eenvoudig met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het parkeerbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Verpakkingen voor wederverkopers
De borden zijn verpakt in een helder transparante headerbag met euroslot. Kant en klaar om zo in de winkel te verkopen. Ideaal om te hangen in een winkelstelling of op een legplank te leggen.

Kies hier je bevestiging

Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
tekst
zwart
ondergrond
wit
materiaal
aluminium (kunststof kern)
dikte
3 mm
afmeting
115 x 345 mm (11,5 x 34,5 cm)
merk
CountrySigns
Hoe maak je een bord vast ?