Speciaal voor FPG leden een nieuw model openstellingsbord voor landgoederen.

Sinds 1 januari 2021 is de nieuwe beleidsregel voor NSW-openstelling van kracht geworden. Speciaal voor de leden van de Federatie Particulier Grondbezit bieden we een nieuw model openstellingsbord aan waarin bepalingen uit de beleidsregel verwerkt zijn.

Een nieuw openstellingsbord: modulair opgebouwd

Ieder landgoed is uniek waardoor de wensen voor een openstellingsbord verschillen. Naast het opnemen van een aantal vaste onderdelen werken we met ‘modules’, zodat je eenvoudig je eigen openstellingsbord kunt samenstellen.

1. Landgoednaam en logo

Ruimte voor de naam van het landgoed en eventueel een eigen logo.

2. Gedragsregels

Elke gedragsregel bevat een pictogram en een standaard tekst. Hierdoor is in een oogopslag duidelijk wat wel en niet toestaan is.

Er is hierbij gekozen voor een uitnodigende, ‘Ja, mits’, benadering. Bezoekers zijn welkom mits deze zich aan een aantal regels houden. Het uitgangspunt is om niet meer tekst op te nemen dan noodzakelijk.

3. Een link naar eigen website voor meer informatie

Als je een link wilt plaatsten naar de website van het landgoed kan dat op twee manieren. Dit kan met een actieve link (QR-code) of een passive link (www.website-adres.nl).

 

Openstellingsbord FPG

Specificaties
De borden zijn gemaakt van duurzaam en recyclebaar aluminium met een PVC-vrije kunststof kern. Dit materiaal is makkelijk te monteren door schroeven of lijmen. De borden verkleuren niet, trekken niet krom en scheuren niet.

Materiaalaluminium met kunststof kern
Dikte3 mm
Formaat450 x 300 mm (45 x 30 cm) staand
AfwerkingKleurecht, krasvast gelamineerd
BedrukkingFull-color
Bord met eigen logo€ 59,95 (incl. BTW)
Bord zonder eigen logo€ 49,95 (incl. BTW)
VerzendingGratis vanaf 5 borden

Hoe kun je eenvoudig borden laten maken?

Om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je onderaan deze pagina een bestelformulier downloaden met alle informatie die wij nodig hebben om een openstellingsbord voor je te maken: de aanleverspecificaties voor het logo, welke gedragsregels je op het bord wilt, de aanleverspecificaties voor de QR-code en het internetadres.

E-mail het ingevulde formulier en we gaan een eerste digitale opzet voor je maken.

De laatste check …

Voordat we je borden gaan produceren ontvang je een laatste drukproef (pdf) per e-mail. Nadat deze akkoord is, worden de borden gemaakt.

Doelstelling

Het doel is om borden en bewegwijzering te maken die wel duidelijk is maar ook opgaat in de natuurlijke omgeving. Je wilt immers geen schreeuwerige borden maar borden die de natuurlijke omgeving respecteren.


Martijn Slot - CountrySigns

Meer weten of lid worden?

logo FPG