Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Magneetplaat met je eigen tekst 1Magneetplaat met je eigen tekst 2Magneetplaat met je eigen tekst 3

Magneetplaat met je eigen tekst

De flexibele magneetplaat voor op de buitenzijde van je auto is krasvast gelamineerd en verkleurt niet. De magneetplaat heeft een gele achtergrond met daarop in zwart je eigen tekst. Je gebruikt deze magneetplaat op een vlak gedeelte van je auto.

Het bord is magnetisch en hecht daardoor goed op de buitenkant van je auto. Hou je er rekening mee dat sommige onderdelen van je auto van carbon, kunststof of aluminium kunnen zijn? De magneetplaat hecht alleen op een stalen of ijzeren ondergrond.

De magneetplaat heeft de verplicht dikte van 0,85 mm wat zorgt voor een goede magnetische hechting. Dunnere platen hebben minder magnetische kleefklacht en kunnen daardoor onderweg worden verloren.

Status

Deze magneetplaat heeft geen officiële status in de verkeerswet en geeft je geen extra bevoegdheden. Houd daar rekening mee.

Prijs

Formaat 400 x 65 mm
   € 17,95     incl. btw, gratis verzending
Formaat 500 x 78 mm
   € 19,95     incl. btw, gratis verzending

Bevestiging

Maak je wel de auto goed schoon voordat je de magneetplaat aanbrengt? Kijk uit dat je niet met de magneetplaat over de lak gaat schuiven om hem goed te positioneren, je loopt de kans dat er een zandkorrel of wat ijzerslijpsel onder zit en daardoor de lak krast.

Kies hier je formaat

Type hier je tekst

Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
tekst
zwart
ondergrond
geel
materiaal
magneetplaat
dikte
0,85 mm
afmeting
400 x 65 mm (40 x 6,5 cm)
afmeting
500 x 78 mm (50 x 7,8 cm)
merk
CountrySigns