Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 1Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 2Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 3Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 4Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 5Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 6Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 7Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 8Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 9Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 10Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 11Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 12Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 13Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 14Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 15Groen tekstbord Verboden voor onbevoegden 16
Robuust groen aluminium tekstbord met pictogram en de tekst Verboden voor onbevoegden. Dit tekstbord is krasvast gelamineerd en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het tekstbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de tekstborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor tekstborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de tekstborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Bevestiging
Je bevestigt je tekstbord eenvoudig met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het tekstbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Voor de bevestiging op een vlakke of gladde ondergrond binnenshuis kies je voor tweezijdige kleefstrips.

Verpakkingen voor wederverkopers
De borden zijn verpakt in een helder transparante headerbag met euroslot. Kant en klaar om zo in de winkel te verkopen. Ideaal om te hangen in een winkelstelling of op een legplank te leggen.

Kies hier je bevestiging

Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
tekst
wit
ondergrond
groen
materiaal
aluminium (kunststof kern)
dikte
3 mm
afmeting
115 x 345 mm (11,5 x 34,5 cm)
merk
CountrySigns
Hoe maak je een bord vast ?
Winkel verkooppunten
Agribouwmarkt Berlicum
Country Store Odiliapeel
Welkoop Barneveld
Welkoop Ede
Welkoop Eibergen
Welkoop Emmeloord
Welkoop Geldermalsen
Welkoop Harderwijk
Welkoop Putten
Welkoop Sevenum
Welkoop Veenendaal
Welkoop Wageningen
Welkoop Wekerom
Welkoop Wijk bij Duurstede
Welkoop Wolvega
Welkoop Woudenberg
Welkoop Zaltbommel