Al 15 jaar bewezen kwaliteit en 7 jaar garantie: krasvast, watervast, kleurecht.
Blauw steigerbord Doodlopend niet invaren 1Blauw steigerbord Doodlopend niet invaren 2Blauw steigerbord Doodlopend niet invaren 3Blauw steigerbord Doodlopend niet invaren 4Blauw steigerbord Doodlopend niet invaren 5Blauw steigerbord Doodlopend niet invaren 6Blauw steigerbord Doodlopend niet invaren 7
Blauw aluminium steigerbord met pictogram en de tekst Doodlopend niet invaren. Dit steigerbord is krasvast gelamineerd en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

CountrySigns ontwerpt, produceert en verkoopt eigen series waakborden, parkeerborden en tekstborden voor bewegwijzering, signalering en markering.

Materiaal en eigenschappen
Het steigerbord is gemaakt van DIBOND®, een sterk en duurzaam materiaal dat volledig te recyclen is. DIBOND® is een sandwichplaat wat bestaat uit drie lagen, de bovenste en de onderste laag zijn van 0,3 mm aluminium met daartussen een kunststof polyetheen kern.

Door deze samenstelling zijn de steigerborden licht van gewicht, stijf, goed te boren, zagen, frezen of lijmen en daarom ideaal voor tekstborden. De bedrukte zijde is extra gelamineerd en is daardoor krasvast en UV-bestendig en verkleurt daardoor niet.

Door deze uitstekende producteigenschappen zijn de steigerborden zeer goed bestand tegen de zon, de wind en de regen wat een een lange levensduur voor zowel binnen als buiten garandeert.

Toepassing
Dit steigerbord is geschikt voor zoetwatertoepassingen zoals in jachthavens en havens, niet voor zoutwater.

Bevestiging
Je bevestigt je steigerbord eenvoudig op de aanlegsteiger met onze schroefsets.

Als je voor een schroefset kiest moet je in het steigerbord nog wel zelf de gaatjes boren. Omdat niet iedereen boorgaten nodig heeft en deze ook niet op dezelfde plaats nodig heeft, leveren we de borden zonder boorgaten.

Verpakkingen voor wederverkopers
De borden zijn verpakt in een helder transparante headerbag met euroslot. Kant en klaar om zo in de winkel te verkopen. Ideaal om te hangen in een winkelstelling of op een legplank te leggen.

Kies hier je bevestiging

Aantal
Alles nog even op een rijtje ...
tekst
wit
ondergrond
blauw
materiaal
aluminium (kunststof kern)
dikte
3 mm
afmeting
115 x 425 mm (11,5 x 42,5 cm)
merk
CountrySigns
Hoe maak je een bord vast ?